Träningsläger

Om någon timme är det dags att åka på tränigsläger till Hässleholm. Det ska bli riktigt skönt. Det enda negativa med det är att jag bara har fått sova en natt med älskling sen i lördags och inte kommer att få sova med honom förren fredag natt heller. Kändes jättekonstigt att gå och lägga sig igår och det var mörkt. Jag sa till Mathias att jag nästan blev lite mörkrädd. Det var tur att han var där! Bella har blivit världens slöaste hund. De första gångerna när jag gick och la mig kl.7 så stod hon bara i sovrumsdörren och glodde på mig men nu går hon och lägger sig innan mig OCH ligger kvar när jag går upp. Jag tror inte det är nyttigt för den där hunden... Visserligen har hon ju älskling åkt inlines med henne innan jag kommer hem från jobbet, men ändå...

hörs efter helgen. puss


ojojoj

ojsan vad länge sen det var jag uppdaterade. Har haft fullt upp med jobb, träning och massa annat kul. Åker ju på träningsläger på fredag. Ska bli så himla kul! Orkar faktsikt inte skriva så mycket mer. Jag är så trött och ändå har jag varit vaken i en timme.


Film

Igår såg jag och älskling på film. Jag fic äntligen hyra Allt för min syster, för älskling har inte velat se den innan. Fick nästan tvinga honom nu också visserligen... Det var en väldigt sorglig och nästan otäck film men samtidigt väldigt sevärd. Kändes som att jag grät genom hela filmen så det kanske inte är en fredagsfilm... Har varit riktigt skönt att ha en lång helg med älskling. Har ätit massa god mat och myst. Idag har jag ett relativt späckat schema. Först ska jag vara på Lernia kl.11, tänkte dammsuga innan det om jag orkar, sen kl.17 ska jag vara på Intersport för klubbkväll och hämta ut mina KFF-kläder, kl.18 är det samling för match mot Rödsle och kl.2245 är det dags att börja jobba. Tänkte försöka sova lite där mellan lunch och fyra. Annars blir det en seg natt. Plus att jag måste hinna åka till Maxi och laga middag också. Mycket nu!

Måste berätta en rolig historia som faktist är sann. Det var såhär att mormor och farmor var på samma PRO-resa och delade rum. När de satt där på hotellrummet så upptäckte farmor att det fanns porrfilm på teven. Hon tyckte att det var jättehäftigt och gick ut i korridoren och hämtade de andra pensionärerna medan mormor satt och höll för ögonen. (de var väldigt olika som personen, som man kanske kan förstå...). När det sedan var dags att betala så tog mormor skamset upp plånboken och sa att de fick väl dela på det då. Då sa farmor: Äh, då såg ju ingenting ändå. Jag kan bara föreställa mig att hotellpersonalen hade roligt åt det efteråt. Det roliga är att jag verkligen kan se detta framför mig för det var så typiskt både mormor och farmor. Saknar er så mycket! <3


Boring

Har lite tråkigt just nu. Älskling ligger och vilar på soffan och jag är rastlös. Ville gå ut och äta men stackrn mår inte riktigt bra. Han har varit krasslig hela helgen. Orkar inte skriva mer. Later...


Gråter

Sitter just nu och bölar till ett gammal avsnitt av Grey's Anatomy. Avsnittet då George's pappa dör. George pratar med Cristina coh hon säger att det finns en klubb för alla som har förlorat sina pappor. Man är inte i den förren dagen är där. Oavsett vad folk säger så kan man aldrig förstå förren man är där. Då säger George: Jag vet inte hur jag ska leva i världen när pappa är borta. De orden stämmer så otroligt bra. Att man kan känna sig så vilsen. Pappa är alltid pappa, det finns ingen som kan ta hans plats.

Pappa jag saknar dig!


Jobb

Jag ska börja jobba lite smått. Visserligen är det bara veckovis men ändå. Så jäkla glad jag blev när de ringde alltså. Natt, till på köpet men det ska nog gå bra. Jag får väl bli en nattuggla, eller något... Guttmos med jobb i alla fall!


Nötkakor

Idag har jag bakat mormors nötkakor. När de har svalnat och stelnat lite ska jag provsmaka. Jag hoppas verkligen att de blir lika goda som mormors för jag älskade de kakorna! Nu ska jag ta tag i att städa lägenheten också. Känner mig riktigt pigg och hurtig idag. Ska nog laga lite fläskpannkaka också tills älskling kommer hem. Sen blir det träning ikväll. Hoppas det kommer riktigt mycket folk. Det är så kul att träna då! Det ska bli så himla skönt med en långhelg till älskling. Å, kom på att vi måste till Systemet också och köpa öl till mamma. För där kommer det ju inte att vara smockfullt... Skickar med lite blandade bilder. Bella är världens skönaste hund. Sen blir det gårdagens kläder, lite egobilder och självklart bilder från baket.




RSS 2.0